Våre åpningstider

Mandag til fredag: 11:30-23:00
(kjøkkenet åpent til 21:30)
Lørdag: 17:00-23:00
(kjøkkenet åpent til 21:30)
Søndag: Stengt

Engebret Café
Bankplassen 1 0151 Oslo
Telefon 22822525
post@engebret-cafe.no

Bestill bord her

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Timianstekt reinsdyrfilet med selleripurè og rosinsaus-Trykk.jpg

A La carte

 

Forretter

En smak av Nord Norge kr 179.- 
Kaldrøkt hval, gratinert kongekrabbe, røkt fjellørret, gravet reinsdyr, marinert klippfisk, sild og rognkjekskaviar
Allergener: skjell & bløtdyr, fisk & skalldyr, melk, sennep

Gravet reinsdyr med tyttebær, rømme, rug og eple kr 179,-
Allergener: melk, rug
 

Kremet jordskokksuppe med stekt kamskjell og fenalår  kr 169,-
allergener: melk, skjell & bløtdyr
                                              

Asparges med posjert egg og hollandaise med lakserogn kr 198,-
Allergener: melk, egg, sennep
 

Lettrøkt fjellørret med syltede grønnsaker og pepperrotkrem kr 159.-
Allergener: fisk, sennep, melk
 

Gratinert kongekrabbe med kryddersmør, sitron og urtemajones kr 198.-
Allergener:  skjell & bløtdyr, melk

Hovedretter
 

Dagens vegetar, spør din servitør, kr 265.-
 

Boknatorsk Kr 389.-
Serveres med kremstuede rotgrønnsaker, baconsjy og poteter
Allergener: fisk, melk, selleri, hvete
 

Helstekt småkveite med salat, sopp og tomat, brunet smør og potetpuré kr 335.-
Allergener: fisk, melk, sennep
 

Engebrets klippfiskgryte i kraftig tomatsaus kr 295.-      
Allergener: fisk, selleri
 

Matjesildfilet og lun salat av poteter kr 298.-
med Jarlsberg xo, rødløk og rødbeter           
Allergener: fisk, melk
 

Kalvefilét med asparges, rosettkål, jordskokkpuré, madeira saus og persillepoteter kr 345,-
Allergener: melk, sennep, selleri
 

Reinsdyr fra Røros med ovnsbakte rotgrønnsaker, glasert stjerneløk, 
kirsebærsaus og potetkrem med ramsløk kr 395
Allergener: melk, sennep, selleri
 

Dagens kjøtt, spør din servitør 

Dagens fisk, spør din servitør