Våre åpningstider

Mandag til fredag: 11:30-23:00
(kjøkkenet åpent til 21:30)
Lørdag: 17:00-23:00
(kjøkkenet åpent til 21:30)
Søndag: Stengt

Engebret Café
Bankplassen 1 0151 Oslo
Telefon 22822525
post@engebret-cafe.no

Bestill bord her

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Timianstekt reinsdyrfilet med selleripurè og rosinsaus-Trykk.jpg

A La carte

 

Forretter

En smak av Nord Norge kr 189.- 
Kaldrøkt hval, gratinert kongekrabbe, røkt fjellørret, reinsdyrcarpaccio, marinerte ishavsreker, sild og kaldrøkr hval
allergener: skjell & bløtdyr, fisk & skalldyr, melk, egg

Matjesild med en frisk salat med eple, reddik, rødløk og pepperrot,
                                                                   rømme og vaktelegg
kr 159.-                                                                        

allergener: fisk, melk, egg

Kremet skogssoppsuppe med røkt due kr 179,-
                                        allergener: melk, selleri                                         

Røkt villaks på potetvaffel med rømme, løk og kaviar kr 159,-
allergener: fisk, melk, egg, hvete

                              Johannes Bruns reinsdyrcarpaccio med steinsoppmajones, akevittgelé                                 og syltede beter kr 179.-
allergener: egg

Kremet skogsopp på toast med pochert egg og Wrångeback ost kr 169.-
allergener: melk, egg, hvete

Hovedretter
 

Dagens vegetar, spør din servitør, kr 265.-
 

Boknatorsk Kr 389.-
Serveres med kremstuede rotgrønnsaker, baconsjy og poteter
allergener: fisk, melk, selleri, hvete

Ovnsbakt fjellørret med stekte grønnsaker, lakserognsaus og poteter kr 298.-
allergener: fisk, melk, selleri

Fisk & skalldyrgryte – uer, kamskjell, blåskjell, snøkrabbe og grønnsaker kr 399.-      
allergener: fisk, skjell og bløtdyr, melk, selleri

Stekt kveite med gresskarpuré, grønnkål, safransmørsaus og kokte poteter kr 375.-       
allergener: fisk, melk

 Sesongens fisk, spør din servitør
 

Rosastekt andebryst med rødbetpuré, råmarinert nepe, morellsaus og byggotto kr 379.-             
allergener: melk, selleri

Lammecarré med mintgelé, linseragu, rosettkål, bakt hvitløksjy og stekte poteter kr 298.-
allergener: melk, sennep

Grillet reinsdyr fra Røros med stekt skogssopp,rødløksalat med karse og hasselnøtter,
rosenkål, bakt potet og vilt-sjy kr 389.-

allergener: melk, selleri, hasselnøtter