Våre åpningstider

Mandag til fredag: 11:30-23:00
(kjøkkenet åpent til 21:30)
Lørdag: 17:00-23:00
(kjøkkenet åpent til 21:30)
Søndag: Stengt

Engebret Café
Bankplassen 1 0151 Oslo
Telefon 22822525
post@engebret-cafe.no

Bestill bord her

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Dessert

Desserter/desserts

 Sjokolade og bringebærdessert 165.-
 allergener: egg, melk, spor av nøtter i sjokolade           
A variation of chocolate and rasberry

Engebrets karamellpudding med krem og hasselnøttkrokan 155.-
allergener: egg, melk, hasselnøtter
Crème caramel with wipped cream and caramelized hazelnuts
               
Husets hjemmelagde is og sorbet 165.-
allergener: egg, melk, hvete
Our homemade icecream and sorbet

Utvalg av norske oster med marmelade og kjeks 185.-
allergener: melk. Spor av nøtter, hvete og rug i kjeks/brød 

A selection of Norwegian cheeses
with marmalade and crackers 

Petit Four                       98.-
allergener: melk, spor av nøtter i sjokolade
Homemade petit four