Våre åpningstider

Mandag til fredag: 11:30-23:00
(kjøkkenet åpent til 21:30)
Lørdag: 17:00-23:00
(kjøkkenet åpent til 21:30)
Søndag: Stengt

Engebret Café
Bankplassen 1 0151 Oslo
Telefon 22822525
post@engebret-cafe.no

Bestill bord her

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

vinerbilde.jpg

Julemeny 2018

Forretter

Rakørret fra Valdres kr 189.-
Moden rakfisk med flatbrød, lefse, rødløk, rømme
F, M, H, HA, R

Røkt villaks kr 189.-
Røkt på bøkeflis og einer, serveres med potetblini, rømme og caviar
F, E, M,


Fenalår kr 189.-
med syltede beter, ferskost fra Grindal og flatbrød
E, M, H, HA, R


Kalix Løyrom med toast, rødløk, rømme kr 275.-
M, H, F

Brød
Hvete, havre, bygg, sesamfrø, soya og spor av hasselnøtter.

Hovedretter

Lutefisk fra Værøy kr 575.-
Serveres med stekt bacon og baconfett, ertestuing, lefser og assortert sennep.
Annet garnityr som hvit saus og sennepssaus; spør din servitør ved bestilling.
Lutefisken serveres så mange ganger det er ønskelig
F, M

Juletallerken med de gode smaker kr 449.-
Den gode, hjemmelagde juletallerkenen med svineribbe, medisterkaker,
medisterpølse, rødkål, nyrørte tyttebær, eple, svisker og julesaus
H, S, SE, M, P, MN

Pinnekjøtt fra Rogaland Kr 575.-
Røkt pinnekjøtt av lam med kålrabistappe og vossakorv
M, MN

Smalahove fra Voss kr 575,-
Saltet og røkt smalahove fra Ivar Løhne med kålrabistappe og vossakorv
M, MN

Rakørret fra Valdres kr 425.-
Moden rakfisk med flatbrød, lefse, rødløk og rømme
F, M

Gulløyepoteter fra Senja er fast tilbehør
og hovedretter med julemat serveres flere ganger om ønskelig
Ekstra tilbehør som: saus, lefser og flatbrød kan inneholde melk, hvete, rug, bygg, sennep, muskatnøtt

Stekt villkveite kr 395.-
Gresskarpuré, grønnkål og sitron-kaperssaus
F, M

Grillet dåhjort kr 445.-
Rødkålsalat med hasselnøtter og timian, sauterte grønnsaker og kremet viltsaus
M, S, HN

Desserter

Multekrem med kransekake kr 185.-
M, E, MA


Riskrem med rød saus kr 165.-
M


Hjemmelaget karamellpudding kr 165.-
M. E, HN

Krydderkokte plommer med sorbet kr 165.-

Sjokoladetrøffel pr stk. kr 49.-
M.

Allergener: Melk M, Egg E, Selleri S, Sennep SE, Fisk F, Skalldyr & bløtdyr SB, Hasselnøtt HN, Hvete H, Rug R, Havre HA,
Pistasj P, Muskatnøtt MN, Mandler MA