Våre åpningstider

Mandag til fredag: 11:30-23:00
(kjøkkenet åpent til 21:30)
Lørdag: 17:00-23:00
(kjøkkenet åpent til 21:30)
Søndag: Stengt

Engebret Café
Bankplassen 1 0151 Oslo
Telefon 22822525
post@engebret-cafe.no

Bestill bord her

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Julemeny 2019

JULEMENY 2019 - FRA 1. NOVEMBER

Forretter

Rakørret fra Valdres Kr 198.-
Moden rakfisk med flatbrød, lefse, rødløk, rømme
F, M, H, HA, R

Røkt villaks Kr 189.-
Røkt på bøkeflis og einer, serveres med potetblini, rømme og kaviar
F, E, M,

Fenalår Kr 189.-
med syltede beter, ferskost fra Grindal og flatbrød
E, M, H, HA, R

Kalix Løyrom Kr 285.-
med toast, rødløk, rømme
M, H, F

Brød
Hvete, havre, bygg, sesamfrø, soya og spor av hasselnøtter.

Hovedretter


Lutefisk fra Værøy Kr 595.-

Serveres med stekt bacon og baconfett, ertestuing, lefser og assortert sennep.
Annet garnityr som hvit saus og sennepssaus; spør din servitør ved bestilling.
Lutefisken serveres så mange ganger det er ønskelig
F, M

Juletallerken med de gode smaker Kr 475.-
Den gode, hjemmelagde juletallerkenen med svineribbe, medisterkaker,
medisterpølse, rødkål, nyrørte tyttebær, eple, svisker og julesaus
H, S, SE, M, P, MN

Pinnekjøtt fra Østerdalen Kr 595.-
Røkt pinnekjøtt av lam med kålrabistappe og vossakorv M, MN

Smalahove fra Voss Kr 595,-
Saltet og røkt smalahove fra Ivar Løhne med kålrabistappe og vossakorv
M, MN


Rakørret fra Valdres Kr 435.-
Moden rakfisk med flatbrød, lefse, rødløk og rømme
F, M

Gulløyepoteter fra Senja er fast tilbehør
og hovedretter med julemat serveres flere ganger om ønskelig
Ekstra tilbehør som: saus, lefser og flatbrød kan inneholde melk, hvete, rug, bygg, sennep, muskatnøtt

Stekt villkveite Kr 395.-
Gresskarpuré, grønnkål og sitron-kaperssaus
F, M

Grillet dåhjort Kr 445.-
Rødkålsalat med hasselnøtter og timian, sauterte rotgrønnsaker og kremet soppsaus
M, S, HN

Desserter

Multekrem med kransekake M, E, MA Kr 198.-
Riskrem med rød saus M Kr 170.-
Hjemmelaget karamellpudding M. E, HN Kr 170.-
Krydderkokte plommer med sorbet Kr 170.-
Sjokoladetrøffel pr stk. M. Kr 49.-


Allergener: Melk M, Egg E, Selleri S, Sennep SE, Fisk F, Skalldyr & bløtdyr SB, Hasselnøtt HN, Hvete H, Rug R, Havre HA,
Pistasj P, Muskatnøtt MN, Mandler MA