Våre åpningstider

Mandag til fredag: 11:30-23:00
(kjøkkenet åpent til 21:30)
Lørdag: 17:00-23:00
(kjøkkenet åpent til 21:30)
Søndag: Stengt

Engebret Café
Bankplassen 1 0151 Oslo
Telefon 22822525
post@engebret-cafe.no

Bestill bord her

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

4306_ferdig.jpg

Lunsj i November

LUNSJ PÅ ENGEBRET CAFÉ I NOVEMBER 2018



Rakørret fra Valdres   kr 255.-
En god porsjon moden rakørret med flatbrød, lefse, rødløk,
rømme og gulløyepoteter
F, M, H, HA, R
Medium mature cured trout served with flat bread red onion, sour cream and warm potatoes

 

Våre hjemmelagde silderetter med Kyviksild fra Haugesund    kr 185.-
Servert med egg, grovt brød* og rømme
F, M 
Our homemade herring accompanied by whole grain bread and sour cream

 

Kremet fisk og skalldyrsuppe med grønnsaker       kr 179.-
A rich, creamy shell fish and vegetables soup
F, SB, M, SE  

Håndpillede reker på grovbrød     kr 198,-
Store håndpillede reker fra Norskehavet, grovbrød og hjemmelaget majones
SB, E, M, SE
Delicious Norwegian shrimp sandwich on whole grain bread and mayonnaise

 

Salat med akevittgravet laks og posjert egg       kr 179.-
F, E, M, SE  
Salad with Norwegian gravlax and smoked salmon

Lutefisk      kr 355.-
Med ertestuing, stekt bacon, gulløyepoteter, lefser* og assortert sennep
F, M
Cured cod served with fried bacon, stewed peas, lefse, a selection of mustards
and boiled potatoes from Senja.


Juletallerken     kr 325.-
Med svineribbe, medisterkaker, medisterpølser, rødkål,
nyrørte tyttebær, julesaus og gulløyepoteter 
H, SE, S, M, MN, P
Pork ribs, meat balls, sausages, red cabbage, freshly made lingonberry jam,
 Christmas sauce and boiled potatoes.
 

Pinnekjøtt    kr 355.- 
Pinnekjøtt av lam med kålrabistappe, vossakorv og gulløyepoteter
M, MA
Steamed  lamb ribs served with mashed swede, lamb sausage and boiled potatoes. 
  

 

* Brød, lefser og flatbrød inneholder: Hvete, havre, bygg, sesamfrø, soya og spor av hasselnøtter.

 

Allergener: Melk M, Egg E, Selleri S, Sennep SE, Fisk F, Skalldyr & bløtdyr SB, Hasselnøtt HN, Hvete H, Rug R, Havre HA,
Pistasj P, Muskatnøtt MN, Mandler MA