Våre åpningstider

Mandag til fredag: 11:30-23:00
(kjøkkenet åpent til 21:30)
Lørdag: 17:00-23:00
(kjøkkenet åpent til 21:30)
Søndag: Stengt

Engebret Café
Bankplassen 1 0151 Oslo
Telefon 22822525
post@engebret-cafe.no

Bestill bord her

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Restaurant.jpg

Meny/Menu

Forretter / Starters

En smak av Nord Norge                                                                                               kr 189.- 
Gratinert kongekrabbe, grillet hval, laksetartar, gravet reinsdyr,
røkt torsk, sild og rognkjekskaviar

allergener: skjell & bløtdyr, fisk & skalldyr, melk, sennep, egg
A taste of northern Norway with gratinated king crab, grilled fillet of whale,
salmon tartare, cured reindeer, smoked cod, herring and arctic caviar 

Marinert og grillet hval med løpstikkemajones,                                                         kr 179,-                                          
sur-søt eplesalat og syltet løk                                                

allergener: egg
Marinated and grilled whale with lovage mayonnaise,
apple salad and pickled onion

Kremet jordskokksuppe med røkt kalvetunge                                                           kr 169,-
allergener: melk
Jerusalem artichoke soup with smoked calf tongue

Asparges med posjert egg og hollandaise med lakserogn                                      kr 198,-
allergener: melk, egg, sennep

Asparagus with poched egg and hollandaise sauce

Laksetartar med eggeplomme, pepperrot og brønnkarsemajones                         kr 159.-  
allergener: fisk, sennep, melk, egg
Tartare of salmon with egg yolk, horseradish and watercress

Gratinert kongekrabbe med sitronkrem og salat                                                     kr 198.-
allergener: skjell & bløtdyr, melk

Gratinated king crab with lemon cream and salad

Dagens vegetar, spør din servitør                                                                               kr 275.-                                                          
Today’s vegetarian choice, please ask your waiter

Hovedretter / Main courses

Boknatorsk                                                                                                                    kr 389.-
Serveres med kremstuede rotgrønnsaker, baconsjy og poteter

allergener: fisk, melk, selleri, hvete
Semi cured cod with creamed vegetables, bacon broth and potatoes

Bakt kveite med lun vårsalat, hollandaise og urteglaserte poteter                      kr 335.-
allergener: fisk, melk, sennep
Baked halibut with spring salad, hollandaise and herb glazed potatoes

Sprøstekt sjøørret med syrlig potetkrem, eple-fennikelsalat og blåskjellsaus    kr 315.-                                                     
allergener: fisk, skjell & bløtdyr, melk, egg

Panfryed sea trout med potato cream, apple and fennel salad with mussel sauce

Matjesildfilét med eple- og pepperotsalat, rødløk, rødbeter,                                  kr 298.
husets erteflatbrød, poteter og rømme  
allergener: fisk, melk, hvete

Cured herring”Matjesildfilet” with potatoes, apple and horseradish salad,
red onion and beetroot

Kalvefilét med asparges, kremet nykål med morkler, løksjy og                            kr 345.-
sprøstekte poteter
allergener: melk, sennep
Filét of veal with asparagus, cabbage with morels, onion sauce and fried potatoes

Reinsdyr fra Røros med persillerotkrem, løkkompott, ølsaus                             kr 395,-
og sprøstekte poteter                               
allergener: melk, selleri

Reindeer with a pure of parsley root, onion compote, beer sauce and fried potatoes