Våre åpningstider

Mandag til fredag: 11:30-23:00
(kjøkkenet åpent til 21:30)
Lørdag: 17:00-23:00
(kjøkkenet åpent til 21:30)
Søndag: Stengt

Engebret Café
Bankplassen 1 0151 Oslo
Telefon 22822525
post@engebret-cafe.no

Bestill bord her

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Selskapsmeny

 Selskapsmenyer

 (Samme meny velges for hele selskapet)

Meny Johanne Dybwad

Christiania Theaters store skuespillerinne

Forrett
En smak av Nord-Norge med kongekrabbe, fjellørret, klippfisk,
sild, hval og rein

Hovedrett
Timianstekt reinsdyrplomme
Rosastekte medaljonger av reinsdyrplomme
serveres med selleripuree, friske grønnsaker og kremet viltsaus med bjørnebær

Dessert
Multer

Pris pr kuvert kr 675,-

Meny Johan Sverdrup

Første leder i partiet Venstre som ble stiftet på Engebret Café i 1884

Forrett
Hummersuppe
Kraftig kremet hummersuppe med biter av hummer og grønnsaker

Hovedrett
Den ypperste biff fra norsk fe 
Indrefilet grilles og serveres med en god rødvinssaus og grønnsaker

Dessert
Engebrets karamellpudding

Pris pr kuvert kr 655,-

Meny Oda Krogh

La princesse de la bohème


 
Forrett
Johannes Bruns Reinsdyrcarpaccio med steinsoppmajones

Hovedrett
Lettstekt torskefilet med
krydderkokte rødbeter og smørsaus

Dessert
Bohemens desserttallerken

Pris pr kuvert kr 595,-

Meny Herman Wildenvey

Den store poet var en Engebretvenn

Forrett
Potet og purreløksuppe

Hovedrett
Langtidstekt svinenakke med rotgrønnsaker og kryddersjy

Dessert
God gammeldags eplekake med vaniljesaus


Pris pr kuvert kr 555,-