Våre åpningstider

Mandag til fredag: 11:30-23:00
(kjøkkenet åpent til 21:30)
Lørdag: 17:00-23:00
(kjøkkenet åpent til 21:30)
Søndag: Stengt

Engebret Café
Bankplassen 1 0151 Oslo
Telefon 22822525
post@engebret-cafe.no

Bestill bord her

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Selskapsmeny

 Selskapsmenyer september og oktober

(EN AV MENYENE VELGES FOR HELE SELSKAPET)

Meny Christiania Theater

Teateret som lå på Bankplassen fra 1837 til 1899

Forrett
Røkt villaks på potetvaffel med rømme og laksekaviar 

Hovedrett

Rosastekt hjortefilet med kremet viltsaus, sesongens grønnsaker
nyrørte tyttebær

Dessert

Sjokoladefantasi med plommekompott

Pris pr kuvert kr 685,-

Meny Bjørnstjerne Bjørnson

Han spiste sine middager både hos Caroline og på Engebret Café

Forrett
En smak av Nord-Norge med kaldrøkt hval, gratinert kongekrabbe,
ishavsrøye, reinsdyr, sild og rognkjekskaviar

Hovedrett

Den ypperste biff: denne marmorerte indrefileten grilles og serveres med
stuet skogsopp, ristet spinat og kraftig rødvin saus

Dessert

Engebrets karamellpudding med krem

Pris pr kuvert kr 655,-

Meny Henrik Ibsen

- som gjerne satt i annen etasje på Engebret Café og skuet over til sitt teater

Forrett

Kremet skogsoppsuppe

Hovedrett
Lammecarré serveres med lammesjy med mintgele
og stekte grønnsaker 

Dessert

Bohemens desserttallerken er en smak av sesongens desserter

Pris pr kuvert kr 595,-

Meny Johannes Brun


- I sin samtid var han Norges mest kjente skuespiller

Forrett

Gravet reinsdyr med tyttebær, rug og eple

Hovedrett

Skinnstekt ørret med rømmesaus og rotgrønnsaker

Dessert

God gammeldags eplekake med hjemmelaget vaniljeis

Pris pr kuvert kr 575,-
   

 Samme meny velges for hele selskapet, minimum 4 personer og sendes oss på mail senest 2 dager i forveien