Våre åpningstider

Mandag til fredag: 11:30-23:00
(kjøkkenet åpent til 21:30)
Lørdag: 17:00-23:00
(kjøkkenet åpent til 21:30)
Søndag: Stengt

Engebret Café
Bankplassen 1 0151 Oslo
Telefon 22822525
post@engebret-cafe.no

Bestill bord her

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Engebret Cafe (4).JPG

Selskapsmenyer i Oktober

 

SELSKAPSMENYER HØSTEN 2018

Samme meny velges for hele selskapet

 

 

Meny Christiania Theater
Teateret som lå på Bankplassen fra 1837 til 1899

 

Forrett
Røkt villaks på potetvaffel med rømme og laksekaviar
 

Hovedrett
Rosastekt hjortefilet med kremet viltsaus, sesongens grønnsaker
nyrørte tyttebær

Dessert
Sjokoladefantasi med plommekompott


Pris pr kuvert kr 675,-

 

Meny Bjørnstjerne Bjørnson
Han spiste sine middager både hos Caroline og på Engebret Café

 

Forrett
En smak av Nord-Norge med kaldrøkt hval, gratinert kongekrabbe, røkt fjellørret, gravet reinsdyr,
marinert klippfisk, sild og rognkjekskaviar

Hovedrett
Den ypperste biff: denne marmorerte indrefileten grilles og serveres med stuet skogsopp, ristet spinat og kraftig rødvin saus


Dessert
Engebrets karamellpudding med krem

Pris pr kuvert kr 645,-

 

Meny Henrik Ibsen
- som gjerne satt i annen etasje på Engebret Café og skuet over til sitt teater

Forrett
Kremet skogsoppsuppe

Hovedrett
Sennepsgratinert lammecarré serveres med lammesjy med mintgele og stekte grønnsaker

Dessert
Bohemens desserttallerken er en smak av sesongens desserter

Pris pr kuvert kr 595,-

 

Meny Johannes Brun
- I sin samtid var han Norges mest kjente skuespiller

Forrett
Reinsdyrcarpaccio med steinsoppmajones og akevittgele
 

Hovedrett
Ovnsbakt fjellørret med rømmesaus og rotgrønnsaker

Dessert
God gammeldags eplekake med hjemmelaget vaniljeis


Pris pr kuvert kr 575,-