Meny i november og desember
JULEMENYEN 2025 - SERVERES FRA 1. NOVEMBER FREM TIL JUL
Forretter
Rakørret fra Valdres. Moden rakfisk med flatbrød, lefse, rødbeter, rødløk, rømme F, M, H, HA, R kr 365.-
Villaks røkt på gammelmåten, serveres med potetblini, rømme og ørretrogn F, E, M kr 295.-
Fenalår fra Nordnorsk villsau med syltede beter, rømme og flatbrød M, H, HA, R kr 295.-
Kalix Løyrom (30g) med rødløk, rømme og blini F, M, H kr 425.-
Hovedretter
Lutefisk fra Lofoten - Lutefisken serveres så mange ganger det er ønskelig kr 825.-
Serveres med stekt bacon og baconfett, ertestuing, lefser og assortert sennep.
Annet garnityr som hvit saus og sennepssaus; spør din servitør ved bestilling F, M
Juletallerken - serveres 2 ganger kr 725.-
Svineribbe, medisterkaker, medisterpølse, rødkål, nyrørte tyttebær, eple, svisker og julesaus H, S, SE, M, MN
Pinnekjøtt fra Østerdalen - serveres 2 ganger Kr 825.-
Røkt pinnekjøtt av lam med kålrabistappe og vossakorv M, MN
Smalahove fra Voss- serveres 2 ganger kr 825.-
Saltet og røkt smalahove fra Ivar Løhne med kålrabistappe og vossakorv M, MN
Rakørret fra Valdres - serveres 2 ganger kr 775.-
Moden rakfisk med flatbrød, lefse, rødbeter, rødløk og rømme F, M
Gulløyepoteter fra Senja er fast tilbehør til julematen
Ekstra tilbehør som: saus, lefser og flatbrød kan inneholde melk, hvete, rug, bygg, sennep, muskatnøtt
Stekt piggvar med gulrotpuré, blomkål, honningglasert gulrot og smørsaus med ørretrogn F, M kr 545.-
Grillet reinsdyr med selleripuré, bakte rotgrønnsaker, syltet rødkål, kremet viltsaus og tyttebær M, S kr 545.-
Julens vegetarrett har vi også, både forrett og hovedrett
Desserter
Multekrem med kransekake M, E, MA kr 260.-
Riskrem med rød saus M kr 230.-
Engebrets karamellpudding M. E, HN kr 230.-
Krydderkokte plommer med sorbet kr 230.-
Allergener: Melk M, Egg E, Selleri S, Sennep SE, Fisk F, Skalldyr & bløtdyr SB,
Hasselnøtt HN, Hvete H, Rug R, Havre HA, Muskatnøtt MN, Mandler MA
* * *
Engebrets 3 retters julemeny kr 1.195.-
MÅ BESTILLES AV HELE SELSKAPET
FORRETT Fire smaker av jul: rakørret, røkelaks, sild og fenalår
HOVEDRETT Valg mellom lutefisk, pinnekjøtt eller juletallerken
DESSERT Engebrets karamellpudding