Våre åpningstider

Mandag til fredag: 11:30-23:00
(kjøkkenet åpent til 21:30)
Lørdag: 17:00-23:00
(kjøkkenet åpent til 21:30)
Søndag: Stengt

Engebret Café
Bankplassen 1 0151 Oslo
Telefon 22822525
post@engebret-cafe.no

Bestill bord her

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Utebilde skrått.jpg

Meny

Forretter / Starters

Sjøkreps og kamskjellspyd med rosmarin, kongeøsterssopp og urtesmør kr 325.-
allergener: skalldyr, bløtdyr melk, egg
Crayfish and scallop skewers with rosemary, king oyster mushrooms and herb butter

Røkt ål og røkt hval, rømmesalat med eple, nepe og reddik kr 230.-
allergener: fisk, melk, selleri
Smoked eal and smoked whale, sour cream salad with apple, turnip and radish

Grønn asparges med posjert egg, spekeskinke og hollandaise kr 230.-
allergener: melk, egg
Green asparagus with poached egg, Norwegian cured ham and hollandaise

Hvit aspargessuppe med blåskjell og persille kr 220.-
allergener: bløtdyr, melk, selleri
White asparagus soup with mussels and parsley

Røkte ishavsrøye-kroketter med pepperrotsaus og reddiksalat kr 220.-
allergener: fisk, melk, egg, sennep, hvete
Smoked arctic char croquettes with horseradish sauce and radish salad

Urtegratinert kongekrabbe med baguette kr 325.-
allergener: skalldyr, melk, hvete
Herb gratinated king crab with baguette

Kalix løyrom (30g) med rømme, rødløk og potetblini kr 350.-
allergener: fisk, melk, egg, hvete
Vendace roe (30g)with blini, sour cream and red onion    

Vegetar / Vegetarian

Dagens vegetar, forrett og hovedrett, spør din servitør
Today’s vegetarian choices, please ask your waiter

Hovedretter / Mains

Dagens fisk
Today’s catch of fish

Pannestekt torsk med bakte gulrøtter, bønner, fløtepoteter og persillesaus kr 410.-
allergener: fisk, selleri, melk
Pan fried cod with baked carrots, beans, creamy potatoes and parsley sauce

Stekt piggvar med kålrulett, syltet løk, rosmarinpoteter og kremet blåsjellsaus kr 475.-
allergener: bløtdyr, fisk & skalldyr, selleri, melk, gluten
Fried turbot with cabbage roll, pickled onions, rosemary potatoes and creamy mussel sauce

Boknatorsk med kremstuede rotgrønnsaker, bacon og poteter kr 425.-
allergener: fisk, melk, hvete, selleri
Semi dried stockfish of cod with creamed vegetables, bacon and potatoes

Kremede blåskjell med sitron, pommes frites og urtemajones kr 365.-
allergener: bløtdyr, fisk & skalldyr, melk, egg
Creamed mussels with dill, fennel, onion, lemon, French fries and herb mayonnaise 

 

Oksebringe med potetpuré og grønnsaker i saus kr 425.-
allergener: melk, selleri
Beef brisket with potato purée and vegetable in its sauce

Reinsdyrbiff med grillet grønn asparges, kremet purreløk, morkelkremsaus og stekte poteter kr 485.-                      
allergener: melk, selleri
Reindeer steak with grilled green asparagus, creamy leeks, morel cream sauce and fried potatoes

Entrecôte med hvit asparges, tomat, bearnaise og franske poteter kr 455.-
allergener: melk, egg
Entrecôte with white asparagus, tomato, Bearnaise and French fries

Ost / Cheese

Norske oster med marmelade og frukt og nøttebrød kr. 275.-       
allergener: melk, hvete, egg og hasselnøtter i brødet      
A selection of Norwegian cheeses with marmalade and hazelnut bread  

Desserter / Desserts

Jordbærterte med vaniljekrem og jordbæris kr 220.-
allergener: melk, egg, hvete
Strawberry tart with vanilla cream and strawberry ice cream

Bringebærmousse med sjokolade og bringebærsaus kr 220.-
allergener: melk, egg, hvete
Rasberry mousse with chocolate and raspberry sauce

Kanelsnurr med mjød-iskrem kr 185.-
allergener: melk, egg, hvete
Cinnamon bun with mead ice cream

Engebrets karamellpudding kr 220.-
allergener: melk, egg, hasselnøttstrø
Engebrets caramel pudding