Våre åpningstider

Mandag til fredag: 11:30-23:00
(kjøkkenet åpent til 21:30)
Lørdag: 17:00-23:00
(kjøkkenet åpent til 21:30)
Søndag: Stengt

Engebret Café
Bankplassen 1 0151 Oslo
Telefon 22822525
post@engebret-cafe.no

Bestill bord her

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Restaurant.jpg

Meny/Menu

 

Forretter / Starters

En smak av Nord Norge  Kr 179.-                                                                                                  
Hvalcarpaccio, gratinert kongekrabbe, laksetartar, gravet reinsdyr,
røkt torsk og rognkjekskaviar
allergener: skjell & bløtdyr, fisk & skalldyr, melk, sennep
A taste of Northern Norway with smoked fillet of whale, gratinated king crab,
salmon tartare, marinated reindeer, smoked fillet of cod and arctic caviar


Torsketunger av skrei, paneres og stekes i persillesmør Kr 175.-
allergener: fisk, melk, hvete

NB: Væravhengig
Battered cod tongues sautéed in parsley butter

Kremet hummersuppe med skalldyrravioli Kr 175.-
allergener: fisk & skalldyr, melk, hvete, egg
Lobster soup with shellfish ravioli

Akevittgravet reinsdyrfilet med kastanjekrem, tyttebærgelé og bitter salat Kr 179.-
allergener: melk, sennep
Marinated reindeer with cream of chestnuts, lingon-berries and salad

Laksetartar med vaktelegg, pepperrot, lakserogn og brønnkarsemajones Kr 165.-
allergener: fisk, sennep, melk, egg
Salmon tartare with quail egg, horseradish, caviar and watercress mayonnaise

Hovedretter / Main courses


Vegetar / Vegetarian Kr 275.-
Dagens vegetar, spør din servitør  
Today’s vegetarian choice, please ask your waiter

Bokna torsk Kr 389.-
Serveres med kremstuede rotgrønnsaker, stekt bacon og poteter

allergener: fisk, melk, selleri, hvete
Semi cured cod with creamed vegetables, bacon and potatoes

Kokt skrei fra Værøy Kr 485.-
Lever, rogn, bacon, eggesmør, gulrøtter, poteter og flatbrød
.
Serveres så mange ganger man ønsker.
allergener: fisk, egg, melk, rug og hvete i flatbrødet
NB: Væravhengig
Cod from Lofoten served the traditional way with cod liver, roe, bacon, melted egg butter,
steamed carrots, potatoes and flat bread. Served as many times as wished

Skinnstekt ryggfilet av skrei med røkt potetkrem, bakte rødbeter og sprø løk Kr 325.-
allergener: fisk, melk, hvete
Fried loin of cod with smoked potato cream, glazed beetroots and crisp onion

Smørstekt piggvar med bakt blomkål, fritert østerssopp, hummersaus og kokte poteter Kr 375.-
allergener:fisk, melk, pinjekjerner
Fried turbot with roasted cauliflower, oyster mushroom, lobster sauce
and boiled potatoes


Grillet reinsdyrplomme med sopp & kastanje ragu, rosenkål, solbær, viltsaus og mandelpotetpure Kr 389.-  

allergener: melk, selleri
Reindeer medallion with mushroom and chestnuts, brussel sprouts,
black currant, game sauce and potato puré

Oksefilet med grillet margbein, karamellisert løk, timiansjy og pommes frites Kr 355.-
allergener: melk, sennep, hasselnøtter

Fillet of beef with roasted marrowbone, caramelized onion, thyme sauce
and pommes frites

Rosastekt andebryst fra Vestfold med andelår-krokett, linseragu med rotgrønnsaker, appelsinsaus og røstipotet Kr 375.-
allergener: melk, selleri, hvete
Roasted duck breast with duck confit, lentils, rösti potato and orange sauce