Våre åpningstider

Mandag til fredag: 11:30-23:00
(kjøkkenet åpent til 21:30)
Lørdag: 17:00-23:00
(kjøkkenet åpent til 21:30)
Søndag: Stengt

Engebret Café
Bankplassen 1 0151 Oslo
Telefon 22822525
post@engebret-cafe.no

Bestill bord her

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Selskapsmenyer i september og oktober

 Selskapsmenyer i september og oktober

(SAMME MENY VELGES FOR HELE SELSKAPET, MINIMUM 6 PERSONER )

 

Meny Christiania Theater
Teateret som lå på Bankplassen fra 1837 til 1899

Forrett
En smak av Nord-Norge med reinsdyr, hval, gravet laks, laksetartar og ishavskaviar
Hovedrett
Reinsdyrbiff med viltsaus, bakte grønnsaker, stekte poteter og nyrørte tyttebær
Dessert
Myk sjokoladekake
Pris pr kuvert kr 925.-

Meny Bjørnstjerne Bjørnson
Han spiste sine middager både hos Caroline og på Engebret Café

Forrett
Skalldyrsuppe - en kraftig kremet skalldyrsuppe
Hovedrett
Den ypperste biff; indrefilet grilles og serveres med stuet skogsopp,
ristet spinat, stekte poteter og kraftig rødvinssaus
Dessert
Engebrets karamellpudding med krem
Pris pr kuvert kr 895,-

Meny Henrik Ibsen
- som gjerne satt i annen etasje på Engebret Café og skuet over til sitt teater

Forrett
Skogssopptoast
Hovedrett
Lammesadel serveres med lammesjy, mintgele, stekte høstgrønnsaker og poteter
Dessert
God gammeldags eplekake med hjemmelaget vaniljeis
Pris pr kuvert kr 845,-

Meny Johannes Brun
I sin samtid var han Norges mest kjente skuespiller

Forrett
Reinsdyrcarpaccio med steinsoppmajones
Hovedrett
Skinnstekt ørret med rømmesaus, rotgrønnsaker og stekte poteter
Dessert
Dronning Mauds dessert
Pris pr kuvert kr 795,-

Samme meny velges for hele selskapet, minimum 6 personer

MÅ FORHÅNDSBESTILLES SENEST 2 DAGER I FORKANT