Selskapsmenyer i september og oktober
Selskapsmenyer i september og oktober
(SAMME MENY VELGES FOR HELE SELSKAPET, MINIMUM 6 PERSONER )
Meny Christiania Theater
Teateret som lå på Bankplassen fra 1837 til 1899
Forrett
En smak av Nord-Norge med reinsdyr, hval, gravet laks, laksetartar og ishavskaviar
Hovedrett
Reinsdyrbiff med viltsaus, bakte grønnsaker, stekte poteter og nyrørte tyttebær
Dessert
Myk sjokoladekake
Pris pr kuvert kr 925.-
Meny Bjørnstjerne Bjørnson
Han spiste sine middager både hos Caroline og på Engebret Café
Forrett
Skalldyrsuppe - en kraftig kremet skalldyrsuppe
Hovedrett
Den ypperste biff; indrefilet grilles og serveres med stuet skogsopp,
ristet spinat, stekte poteter og kraftig rødvinssaus
Dessert
Engebrets karamellpudding med krem
Pris pr kuvert kr 895,-
Meny Henrik Ibsen
- som gjerne satt i annen etasje på Engebret Café og skuet over til sitt teater
Forrett
Skogssopptoast
Hovedrett
Lammesadel serveres med lammesjy, mintgele, stekte høstgrønnsaker og poteter
Dessert
God gammeldags eplekake med hjemmelaget vaniljeis
Pris pr kuvert kr 845,-
Meny Johannes Brun
I sin samtid var han Norges mest kjente skuespiller
Forrett
Reinsdyrcarpaccio med steinsoppmajones
Hovedrett
Skinnstekt ørret med rømmesaus, rotgrønnsaker og stekte poteter
Dessert
Dronning Mauds dessert
Pris pr kuvert kr 795,-
Samme meny velges for hele selskapet, minimum 6 personer
MÅ FORHÅNDSBESTILLES SENEST 2 DAGER I FORKANT