Meny - a la carte
Forretter / Starters
Kamskjell og reketartelett med karamellisert sitronmarmelade Kr. 295.-
allergener: skalldyr, bløtdyr, melk, egg, hvete
Scallop and shrimp tartlet with caramelized lemon marmelade
Hummer og kveite marinert i frisk tomat og agurksaus Kr. 310.-
allergener: fisk, skalldyr, melk
Lobster and halibut ceviche in fresh tomato and cucumber sause
Diana Camembert fra Bryne med bakt sopp, rosmarin og tyttebær Kr. 260.-
allergener: melk
Norwegian Camembert with baked mushrooms, rosemary and lingonberries
Sjøkrepssuppe Kr. 295.-
allergener: skalldyr, bløtdyr, melk, selleri
Langustine soup with fennel and cherry tomatoes
Reinsdyrtartar med dill-eggekrem og marinerte rødbeter Kr. 275.-
allergener: egg, sennep, hvete
Reindeer tartare with dill egg cream and marinated beets
Andeleverterrine med kirsebærbolle, valnøtter og sirup Kr. 275.-
allergener: melk, egg, hvete, valnøtter
Duck liver terrine with cherry bun and walnuts
Hovedretter / Main courses
Dagens vegetar, spør din servitør
Today’s vegetarian choice, please ask your waiter
Skalldyrplatå med hummer, sjøkreps, østers, reker, taskekrabbe,
snøkrabbe eller kongekrabbe, kamskjell, blåskjell
allergener: fisk, skalldyr, bløtdyr, melk, egg
Plateau de Fruit de Mer
with lobster, langoustines, oysters, shrimps, Norwegian brown crab, king crab or snow crab, scallops, mussels
Minimum 2 pers. Kr 1.145.- per pers. NB NB - MÅ FORHÅNDSBESTILLES
Sirdalsørret med gulrotpuré, aspargesbønner, erter, rømmesaus og kokte poteter med dill Kr. 495.-
allergener: fisk, melk
Mountain trout with carrot puree, green beans, sour cream and boiled potatoes with dill
Uer med purreløk, østerssopp, spekeskinkechips, rødvinsaus og potetmos Kr. 495.-
allergener: fisk, melk, selleri
Redfish with leeks, oyster mushrooms, cured ham chips, red wine sauce and mashed potatoes
Boknatorsk med kremstuede rotgrønnsaker, bacon og poteter Kr. 495.-
allergener: fisk, melk, hvete, selleri
Semi dried stockfish of cod with creamed vegetables, bacon and potatoes
Breiflabb med smørdampet kål, persillerotpuré, portobellosopp, brunet smør og urtepoteter Kr 515.-
allergener: fisk, melk, selleri, sennep
Monkfish with butter-steamed cabbage, parsley root puree, portobello mushrooms, browned butter and herb potatoes
Lammecarre og lammepølse, ertemos, råkost, lammesaus og stekte poteter Kr. 525.-
allergener: melk, egg, selleri, hvete
Rack of lamb and lamb sausage, mashed peas, vegetable crudité, broccoli, lamb sauce and roasted potatoes
Reinsdyrbiff med stekte kantareller, selleripuré, rosenkål, tyttebær, viltsaus med reinsdyrtunge, og stekte poteter Kr. 545.-
allergener: melk, selleri
Reindeer steak with grilled chanterelles, celery puree, Brussels sprouts, lingonberries, game sauce with reindeer tongue and fried potatoes
Okseindrefilet med bakt rødløk og hvitløk, skorsonnerot, kremet skogssoppsaus og rosmarinpoteter Kr. 545.-
allergener: melk, selleri
Beef tenderloin with baked red onions and garlic, salsify, creamy wild mushroom sauce and rosemary potatoes
Ost og desserter / Cheese and desserts
Norske oster og marmelade serveres med frukt-nøttebrød Kr. 295.-
allergener: melk, hvete og valnøtter og hasselnøtter i brødet
A selection of Norwegian cheeses, marmalade and fruitbread with nuts
Ripssmuldrekake med fløteis Kr. 225.-
allergener: melk, egg, hvete
Red currant crumble cake with ice cream
Eple og champagnemousse med lakrisis og melkekarameller Kr. 225.-
allergener: melk, egg, hvete
Apple and champagne mousse with licorice ice cream and milk caramels
Sjokolade og bringebær fromasj med vanilje crème fraiche Kr. 225.-
allergener: melk, egg, spor av nøtter i sjokoladen
Chocolate and raspberry delice with vanilla crème fraiche
Engebrets karamellpudding Kr. 225.-
allergener: melk, egg, hasselnøttstrø
Engebret’s caramel pudding