Våre åpningstider

Mandag til fredag: 11:30-23:00
(kjøkkenet åpent til 21:30)
Lørdag: 17:00-23:00
(kjøkkenet åpent til 21:30)
Søndag: Stengt

Engebret Café
Bankplassen 1 0151 Oslo
Telefon 22822525
post@engebret-cafe.no

Bestill bord her

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Meny vår og sommer 2025

Forretter / Starters

Stekt kamskjell og rødbetgravet kveite med krabbe-sabayonne og småtomater Kr 335.-
allergener: skalldyr, bløtdyr, melk, egg, hvete
Fried scallops and beetroot marinated halibut with crab sabayon and cherry tomatoes

Røkt hval med agurksalat, syltede gulbeter og Høvding Sverre-ost Kr 260.-
allergener: melk
Smoked whale with cucumber salad, picled beets and Høvding Sverre cheese

Grønn asparges med posjert egg, sprøstekt bacon, syltet rødløk og hollandaise Kr 260.-               
allergener: melk, egg
Green asparagus with poached egg, crispy bacon, pickled red onions and hollandaise

Lettrøkt og speket andebryst, rødbeter og hvit geitost med sprøtt rugbrød Kr 235.-
allergener: melk, hvete, rug
Lightly smoked and cured duck breast, beetroot, white goat cheese and rye bread

Reinsdyraspik med syltede rotgrønnsaker i sennepssaus Kr 235.-
allergener: sennep, selleri, melk
Reindeer aspic with piccalilli and pickled cucumber

Gratinerte sjøkreps med kålsalat og sitron Kr 395.-
allergener: skalldyr, melk, egg, sennep
Herb gratinated Norwegian langoustines with coleslaw and lemon

Hovedretter / Main courses

Dagens vegetar, spør din servitør
Today’s vegetarian choice, please ask your waiter

Skalldyrplatå med hummer, sjøkreps, østers, reker, taskekrabbe,          
snøkrabbe eller kongekrabbe, kamskjell, blåskjell                                

allergener: fisk, skalldyr, bløtdyr, melk, egg
Plateau de Fruit de Mer
with lobster, langoustines, oysters, shrimps, Norwegian brown crab, king crab or snow crab, scallops, mussels

Minimum 2 pers. Kr 1.145.- per pers.

Breiflabb med gulrot, blomkål, jordskokk, dillsmørsaus og poteter Kr 495.-
allergener: fisk, melk
Monkfish with carrots, cauliflower, Jerusalem artichoke, dill butter sauce and potatoes

Boknatorsk med kremstuede rotgrønnsaker, bacon og poteter Kr 455.-
allergener: fisk, melk, hvete, selleri
Semi dried stockfish of cod with creamed vegetables, bacon and potatoes

Stekt piggvar med grønn asparges, ertepure, kremet blåsjellsaus med bacon og stekte poteter Kr 510.-
allergener: fisk, bløtdyr, selleri, melk
Fried turbot with green asparagus, pea puree, creamy mussel sauce with bacon and fried potatoes

Kremede blåskjell med sitron, pommes frites og urtemajones Kr 375.-
allergener: bløtdyr, melk, egg, sennep
Creamed mussels with dill, fennel, onion, lemon, French fries and herb mayonnaise

Engebrets fiskegryte; torsk, smørflyndre, hummer, krabbe, blåskjell og poteter med safranskalldyrsuppe Kr 535.-
allergener: bløtdyr, fisk & skalldyr, selleri, melk
Engebret's Bouillabaise: cod, flounder, lobster, crab, mussels and potato in saffron seafood soup

Reinsdyrbiff med aspargesbønner, karamellisert rødløk, selleripure, tyttebær, potetsoufflet og viltsaus med reinsdyrtunge Kr 535.-
allergener: melk, egg, selleri
Reindeer steak with asparagus beans, caramelized red onion, celery puree,
lingonberries, game sauce with reindeer tongue and potato souffle
                                                                                             

Entrecôte med hvit asparges, erter, benmargs-hollandaise og franske poteter Kr 525.-
allergener: melk, egg, sennep
Entrecôte with white asparagus, peas, bone marrow hollandaise and Tripple French fries


Ost og desserter / Cheese and desserts

 
Norske oster og marmelade serveres med frukt-nøttebrød Kr 285.-
allergener: melk, hvete og valnøtter og hasselnøtter i brødet
A selection of Norwegian cheeses, marmalade and fruitbread with nuts

Jordbærpavlova med vaniljekrem og jordbærsaus Kr 225.-
allergener: melk, egg
Strawberry pavlova with vanilla cream and strawberry sauce

Tusen blader med champagnemousse, bringebær og bringebærkrem Kr 225.-
allergener: melk, egg, hvete
Millefeuille with fresh raspberries, raspberry cream and champagne mousse

Norge i rødt, hvitt og godt; jordbær- vanilje- og sjokolade-is Kr 225.-
allergener: melk, egg, spor av nøtter i sjokoladen
Norwegians favorite ice creams: strawberry, vanilla and chocolate

Engebrets karamellpudding Kr 225.-
allergener: melk, egg, hasselnøttstrø
Engebret’s caramel pudding