Våre åpningstider

Mandag til fredag: 11:30-23:00
(kjøkkenet åpent til 21:30)
Lørdag: 17:00-23:00
(kjøkkenet åpent til 21:30)
Søndag: Stengt

Engebret Café
Bankplassen 1 0151 Oslo
Telefon 22822525
post@engebret-cafe.no

Bestill bord her

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Meny - a la carte

Forretter / Starters

Kamskjell og reketartelett med karamellisert sitronmarmelade Kr. 295.-
allergener: skalldyr, bløtdyr, melk, egg, hvete
Scallop and shrimp tartlet with caramelized lemon marmelade

Hummer og kveite marinert i frisk tomat og agurksaus Kr. 310.-
allergener: fisk, skalldyr, melk
Lobster and halibut ceviche in fresh tomato and cucumber sause

Diana Camembert fra Bryne med bakt sopp, rosmarin og tyttebær Kr. 260.-
allergener: melk
Norwegian Camembert with baked mushrooms, rosemary and lingonberries

Sjøkrepssuppe Kr. 295.-
allergener: skalldyr, bløtdyr, melk, selleri
Langustine soup with fennel and cherry tomatoes

Reinsdyrtartar med dill-eggekrem og marinerte rødbeter Kr. 275.-
allergener: egg, sennep, hvete
Reindeer tartare with dill egg cream and marinated beets

Andeleverterrine med kirsebærbolle, valnøtter og sirup Kr. 275.-
allergener: melk, egg, hvete, valnøtter
Duck liver terrine with cherry bun and walnuts

Hovedretter / Main courses

Dagens vegetar, spør din servitør
Today’s vegetarian choice, please ask your waiter


Skalldyrplatå med hummer, sjøkreps, østers, reker, taskekrabbe,          
snøkrabbe eller kongekrabbe, kamskjell, blåskjell                                

allergener: fisk, skalldyr, bløtdyr, melk, egg
Plateau de Fruit de Mer
with lobster, langoustines, oysters, shrimps, Norwegian brown crab, king crab or snow crab, scallops, mussels

Minimum 2 pers. Kr 1.145.- per pers. NB NB - MÅ FORHÅNDSBESTILLES

Sirdalsørret med gulrotpuré, aspargesbønner, erter, rømmesaus og kokte poteter med dill Kr. 495.-                                          
allergener: fisk, melk
Mountain trout with carrot puree, green beans, sour cream and boiled potatoes with dill

Uer med purreløk, østerssopp, spekeskinkechips, rødvinsaus og potetmos Kr. 495.-
allergener: fisk, melk, selleri
Redfish with leeks, oyster mushrooms, cured ham chips, red wine sauce and mashed potatoes

Boknatorsk med kremstuede rotgrønnsaker, bacon og poteter Kr. 495.-
allergener: fisk, melk, hvete, selleri
Semi dried stockfish of cod with creamed vegetables, bacon and potatoes

Breiflabb med smørdampet kål, persillerotpuré, portobellosopp, brunet smør og urtepoteter Kr 515.-
allergener: fisk, melk, selleri, sennep
Monkfish with butter-steamed cabbage, parsley root puree, portobello mushrooms, browned butter and herb potatoes

Lammecarre og lammepølse, ertemos, råkost, lammesaus og stekte poteter Kr. 525.-
allergener: melk, egg, selleri, hvete
Rack of lamb and lamb sausage, mashed peas, vegetable crudité, broccoli, lamb sauce and roasted potatoes

Reinsdyrbiff med stekte kantareller, selleripuré, rosenkål, tyttebær, viltsaus med reinsdyrtunge, og stekte poteter Kr. 545.-
allergener: melk, selleri
Reindeer steak with grilled chanterelles, celery puree, Brussels sprouts, lingonberries, game sauce with reindeer tongue and fried potatoes

Okseindrefilet med bakt rødløk og hvitløk, skorsonnerot, kremet skogssoppsaus og rosmarinpoteter Kr. 545.-
allergener: melk, selleri
Beef tenderloin with baked red onions and garlic, salsify, creamy wild mushroom sauce and rosemary potatoes


Ost og desserter / Cheese and desserts

 
Norske oster og marmelade serveres med frukt-nøttebrød Kr. 295.-
allergener: melk, hvete og valnøtter og hasselnøtter i brødet
A selection of Norwegian cheeses, marmalade and fruitbread with nuts

Ripssmuldrekake med fløteis Kr. 225.-
allergener: melk, egg, hvete
Red currant crumble cake with ice cream

Eple og champagnemousse med lakrisis og melkekarameller Kr. 225.-
allergener: melk, egg, hvete
Apple and champagne mousse with licorice ice cream and milk caramels

Sjokolade og bringebær fromasj med vanilje crème fraiche Kr. 225.-
allergener: melk, egg, spor av nøtter i sjokoladen
Chocolate and raspberry delice with vanilla crème fraiche

Engebrets karamellpudding Kr. 225.-
allergener: melk, egg, hasselnøttstrø
Engebret’s caramel pudding