Våre åpningstider

Mandag til fredag: 11:30-23:00
(kjøkkenet åpent til 21:30)
Lørdag: 17:00-23:00
(kjøkkenet åpent til 21:30)
Søndag: Stengt

Engebret Café
Bankplassen 1 0151 Oslo
Telefon 22822525
post@engebret-cafe.no

Bestill bord her

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

skrik.jpg

Edvard Munch Menu

Edvard Munch Menu

Edvard Munch

var en flittig gjest på Engebret Café og man kan lese Munchs brev i vårt inngangsparti, der han melder seg ut av Oslo Kunstforening etter at han ble kastet ut av Engebret Café, fordi han beskyldte en kelner for å ha stjålet hans hansker og skjerf.
Munch pleide å sitte sammen med Christian Krogh, Hans Jæger og Oda Lasson i vårt Hjørnekammer.
Munch spiste ofte sin favorittrett på Engebret som var stekt småtorsk med remulade og grønnsaker.
Munch har sitt eget bord i vår restaurant

Munch prøvde å dyrke asparges på Ekely, uten hell for jordsmonnet passet nok ikke til asparges.
Han var meget glad i torsk fisket i Oslofjorden, og hans favoritt var småtorsk stekt i godt smør

 

Meny

Asparges med fiskekake laget av torsk
Stekt torsk med hjemmelaget remulade og stekte grønnsaker
Dronning Mauds pudding

NOK 725.- per person 
Menyen må bestilles 3 dager før ankomst, minimum 4 gjester

 

Edvard Munch Menu

Munch was a frequent guest at Engebret Café, and one can read Munch's letter in our entrance area, where he resigns from Oslo Kunstforening after being thrown out of Engebret Café, because he accused staff of stealing his gloves and scarf.
Munch used to sit together with Christian Krogh, Hans Jæger and Oda Lasson in our Hjørnekammer.
Munch often ate his favorite dish at Engebret, which was fried cod with remoulade and vegetables.
Munch has his own table in our restaurant, were he just too sit
Munch tried to cultivate asparagus at Ekely, without any luck, the soil probably didn't suit asparagus.
He was very fond of cod, which was then fished in the Oslo Fjord, and his favorite was when it was fried in good butter.

Menu
Asparagus with fish cake made from cod
Fried cod with homemade remoulade and fried vegetables
Queen Maud`s pudding

NOK 725.- per person
Must be ordered 3 days in advance of arrival. minimum 4 guests